Valgt reise

Produktnavn:

3-dagers sommertur til Isfjord Radio

Avreisedato:

11 august 2023

Inkludert:

Minimum: 4 personer
Aldersgrense: 2 år

HVA ER INKLUDERT?
Overnatting i dobbeltrom og måltider i henhold til programmet.
Transport tur-retur med ISFJORD-EKSPRESSEN inkl. opphenting på ditt hotell/ gjestehus i Longyearbyen.
Søk og redningsforsikring
CO2 investering på 250 kroner

TILLEGGSKOSTNADER:
Dagsturer på Isfjord Radio, drikke til måltider, enkeltrom på Isfjord Radio. Ta kontakt på spitsbergen@basecampexplorer.com for booking av aktiviteter og enkeltrom.

MER ENN EN REISE
Som en del av Basecamp Explorer Spitsbergens innsats for å være klimanøytral, inkluderer vi en ekstra CO2- og miljøinvestering på NOK 250 per gjest. Dette doneres i sin helhet for å gjøre gode prosjekter som bidrar til en bærekraftig fremtid på våre destinasjoner.

MERK:
Isfjord Radio er et villmarkshotell med isbjørn i nærområdet. For å bevege seg utendørs behøver man følge med guide eller vertskap med isbjørnbeskyttelse. Book dagsturer gjennom å kontakte oss på spitsbergen@basecampexplorer.com. RIB-safari er ikke egnet for personer som lider av ryggsmerter eller gravide.

Værforholdene endrer seg raskt på Svalbard. Sterk vind eller tykk tåke kan noen dager gjøre det utfordrende ta ut med båt. Dette betyr at vær og vind kan medføre endringer i den planlagte ruten, tidsplanen og programmet. Situasjonene kan medføre at vi må bruke en annen transportform eller innkvartering enn det som er beskrevet i programmet, eventuelt at vi må utsette avreise. Vi vil likevel alltid gjøre vårt ytterste for å gi deg en storslagen Svalbardopplevelse, samtidig som vi må være bevisst på destinasjonens særegenhet.

UTSTYR OG BEKLEDNING:
Pakk så lite som mulig for denne turen. Vi anbefaler en vanntett ryggsekk på rundt 35-42 liter. Resten av bagasjen kan oppbevares på Basecamp Hotel.
I Arktis behøver du to lag ullundertøy, varm ull- eller fleecebukser og genser som mellomlag, to par ullsokker (tynne og tykke) og et vind- og vanntett lag på toppen. Bruk romslige klær fordi at luft er den beste isolasjonen. Vindtette votter med varmt for inni, en varm lue og buff av naturmateriale er også en nødvendighet på Svalbard.
Til både Nordenskiöld Lodge og Isfjord Radio er det godt å ha med tøfler til innebruk, samt fritidsklær til middag. Annet er toalettartikler, solbriller, solkrem (ikke vannbasert på grunn av lave temperaturer), kikkert, fotokamera og kontaktlinser hvis du vanligvis bruker briller. For sauna og sjøbad; husk badetøy!

INFO:
Destinasjonen er ansvarsforsikret gjennom egen forsikring for oppholdet.
Kunden må selv sørge for fullverdig reiseforsikring for å delta på reisen.
Enkeltpersoner, par eller mindre grupper hvor betaling foretas enkeltvis.
Ved bestilling av hotellopphold, dagsturer eller aktiviteter gjelder følgende betingelser i tillegg til overnevnte punkter.
Ved bestilling senere enn 1 måned før ankomst oppgis kredittkortinformasjon, eller innbetaling foretas ved første anledning.
Avbestilling av dagsturer / aktiviteter og hotellrom: Ved avbestilling inntil 22 dager før ankomst gis full refusjon. Ved avbestilling 22-7 dager før ankomst gis 50 % refusjon. Ved avbestilling 7 dager før ankomst gis ingen refusjon.

Grunnpris:

8 740,- per person

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se