Valgt reise

Produktnavn:

Hybriddrevet katamaran til Billefjorden og Nordenskiöldbreen

Avreisedato:

16 september 2022

Inkludert:

Henting på overnattingssted klokken 08:15, båttur til Billefjorden og Nordenskiöldbreen med guide om bord og lunsj.

Vær oppmerksom på at starttidspunkt er når transporten til MS Bard begynner. Vennligst stå klar på møtestedet på dette tidspunktet, men vær oppmerksom på at bussen kan komme noen minutter senere, hvis de har henting fra flere steder.

Underveis på turen serverer vi en fyldig og god varm suppe med brød og smør. Suppen er vegansk, samt gluten og laktosefri. Vi vil gjøre vårt beste å tilby en alternativ for de med andre allergier. For å ordne dette, send en epost til info@hurtigrutensvalbard.com med informasjon om dine allergier, senest kl. 12 siste arbeidsdag før turen din.

Betingelser for dagsturer/aktiviteter
De fleste aktiviteter forutsetter et minimum antall deltagere, se aktivitetsbeskrivelsene i programmet for nærmere informasjon. Obs! På grunn av isforholdene vil fullt båtprogram først bli gjennomført fra cirka primo juli. Isforholdene varierer fra år til år, og det er derfor vanskelig å si når vi går over til det ordinære programmet. Vi tar forbehold om endringer av priser, program, minimumsantall og avgangstider. Vi vil også gjøre oppmerksom på at vi på enkelte turer er nødt til å ta væreforbehold. Aktiviteter kan også arrangeres utenom programfestede perioder, men da på forespørsel og med forbehold om minimum antall deltakere.
Avbestilling dagsturer/aktiviteter
Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
7 - 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.

Hurtigruten Svalbard ønsker deg god tur!

Grunnpris:

2 290,- per person

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se