Valgt reise

Produktnavn:

Middagscruise i solnedgangen

Avreisedato:

3 september 2025

Inkludert:

Etter en lang sommer med midnattssol som skinner hele døgnet, begynner solen å gå ned i slutten av august. Solen går lenger og lenger ned under horisonten hver dag, noe som skaper et magisk fargespill. På denne kveldsturen seiler vi ut på Isfjorden og cruiser langs det uendelige fjellandskapet. I tillegg til å nyte en deilig middag i majestetiske omgivelser, er det gode sjanser for at du får øye på noe dyreliv. Med litt flaks kan vi se en hval eller to – og med enda mer flaks, kvitnosdelfiner!

Fartøyet for turen er MS Bard, en hybridelektrisk katamaran. Motoren og propellene er spesialdesignet for å minimere støy og vibrasjoner. Dette tar deg ikke bare nærmere naturen; Enda viktigere er at det omkringliggende dyrelivet blir mindre forstyrret av vår tilstedeværelse.

Under cruiset blir du servert en nydelig 3-retters middag. Maten spiser du inne, hvor du har en fantastisk utsikt gjennom massive panoramavinduer. Under turen kan du også bevege deg på flere utendørs dekk, hvor du også kan finne komfortable sittegrupper.

Meny
• Gulrotsuppe
• Svalbardtorsk med ratatouille og potetmos
• Sjokolademousse med karamellisert hvit sjokolade

Du kan kjøpe drikke til maten i baren ombord.

Vi kan tilby vegetariske alternativer på forespørsel. Send en epost til info@hurtigrutensvalbard.com, senest 48 timer før avreise.

Grunnpris:

NOK 1 895 per person

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se