Valgt reise

Produktnavn:

Villmarkseventyr på Juvahytta - 2 dagers snøscootersafari

Avreisedato:

29 mars 2023

Inkludert:

Brief/opplæring, snøscooter, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, yttervotter, hjelm, ansiktsmaske eller finlandshette, kjørebriller, lunchx2, overnatting og bespisning på Juvahytta, forsikring og turleder med snøscooter, våpen og sikkerhetsslede.

Vi anbefaler at du ifører deg varmt ullundertøy, varm ytterbukse og solid ullgenser under scooterdressen. Vi anbefaler også at våre gjester har med ekstra klær i ryggsekken. F. eks. ekstra genser, lue og votter. Bruker du briller? Vi anbefaler bruk av linser på scooterturer.

Av hensyn til deltakernes sikkerhet forbeholder vi oss retten til å endre på ruten i forhold til vær og føre. Dette vil ikke ha innvirkning på turens pris. Deltakerne forplikter seg til å følge turleders anvisninger og instrukser. Turleder tar ikke passasjerer.

Barn under 8 år kan ikke delta på denne turen. Det kreves førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter for å kjøre snøscooter. Førerkortet må medbringes på turen! Gravide anbefales å konsultere med lege før scooterkjøring. Kjøring i alkoholpåvirket tilstand aksepteres ikke ihht vegtrafikkloven. Ansvarsforsikring og redningsforsikring er inkludert i prisen for turen. Deltagere må selv ha aktuell reiseforsikring.
Kostnader ved materiell skade vil belastes fører dersom fører har opptrådt uaktsomt.
Vi gjør oppmerksom på at du må signere et vilkårsskjema for å delta på denne aktiviteten. Du kan be om å få vilkårene tilsendt før turen.

Betingelser for dagsturer/aktiviteter
De fleste aktiviteter forutsetter et minimum antall deltagere, se aktivitetsbeskrivelsene i programmet for nærmere informasjon. Obs! På grunn av isforholdene vil fullt båtprogram først bli gjennomført fra cirka primo juli. Isforholdene varierer fra år til år, og det er derfor vanskelig å si når vi går over til det ordinære programmet. Vi tar forbehold om endringer av priser, program, minimumsantall og avgangstider. Vi vil også gjøre oppmerksom på at vi på enkelte turer er nødt til å ta væreforbehold. Aktiviteter kan også arrangeres utenom programfestede perioder, men da på forespørsel og med forbehold om minimum antall deltakere.
Avbestilling dagsturer/aktiviteter
Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
7 - 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.

Hurtigruten Svalbard ønsker deg god tur!

Grunnpris:

10 995,- per person

Scooter:

1 x Solo-sjåfør på snøscooter

Hjelp

Viktig informasjon

Viktig! Ta på varme klær til å ha under scooterdressen du får hos oss. Ull anbefales. Du kan ha med en bag (ikke koffert) til personlige ting for overnattingen. Se utstyrliste på vår webside. Barn under 16 år kan ikke delta på denne turen. Det kreves førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter for å kjøre snøscooter. Førerkortet må medbringes på turen! Kjøring i alkoholpåvirket tilstand aksepteres ikke ihht vegtrafikkloven.

We recommend that you wear warm woolen underclothes, warm outer trousers and a thick woolen sweater as an inner layer under the snowmobile suite. You can bring a small bag (not suitcase) for personal belongings. See equipment list on our web site. Children under age of 16 years cannot participate. Drivers licence for motorbike or car is required to drive snowmobiles, and has to be brought along. Driving under intoxication of alcohol is forbidden according to norwegian legislation.

Powered by Travelize | www.travelize.se