Valgt reise

Produktnavn:

Arctic Challenge: Hiorthfjellet – kajakk og topptur

Avreisedato:

31 juli 2023

Inkludert:

Transport fra/til innkvartering, personlig kajakkbekledning som tørrdrakt og flytevest og arktisk naturguide med nødvending sikkerhetsutstyr. Vi serverer lunsj og varm drikke. Ta gjerne med deg ekstra matpakke om du ønsker. Du trenger gode varme fjellsko. Vi anbefaler at du tar med en ryggsekk med ekstra, varme klær og noe kaldt å drikke. Turen starter samtidig som vi henter deg på hotellet. VI BER DEG VÆRE TÅLMODIG, DA VI IKKE KAN PLUKKE OPP FRA ALLE HOTELLER SAMTIDIG.

Totalversjon av våre betingelser finnes på vår nettside www.wildlife.no
AVBESTILLING DAGSTURER
Samme regler som under pkt. 4a i våre betingelser, og følgende frister er gyldige:
Fram til 22 dager før aktivitet gebyr tilsvarende 5% av betalt pris
Fra 21 – 8 dager før aktivitet gebyr tilsvarende 50 % av betalt pris
7 - 0 dager før aktivitet gebyr tilsvarende 100 % av betalt pris = ingen refusjon.

ENDRINGSGEBYR:
Ved endring av program under 14 dager før ankomst, påkommer det et endringsgebyr på kr 400,- per endring.

UFORUTSETTE HENDELSER:
Vi forbeholder oss retten til å endre avgangstider eller kansellere ved for få deltagere i forhold til det oppgitte antall eller grunnet force majeure eller andre hendelser som ligger utenfor selskapets kontroll
I slike tilfeller vil Svalbard Wildlife Expeditions as ha rett til å heve avtalen og vil ikke være erstatningspliktig utover det beløp som kunden allerede har betalt operatøren. Av sikkerhetsmessige eller tekniske årsaker (værforhold, scooterhavari, forsinkelser o.l.). forbeholder vi oss retten til å endre program underveis og dette gir således ikke rett til reduksjon i pris. Ingen refusjon ved gjenglemt førerkort etc eller forsinket/kansellering fly.

Svalbard Wildlife Expeditions as prøver så langt det er forsvarlig å gjennomføre turen som beskrevet. Gjestens sikkerhet vil alltid være første prioritet.

KUNDENS ANSVAR
Kunden er selv ansvarlig for å vurdere sin egen fysiske og psykiske form i forhold til turens innhold, og rette seg etter de anvisninger som blir gitt. Det er ikke tillatt å medbringe privat våpen eller pyroteknisk utstyr. Svalbard Wildlife Expeditions as forbeholder seg retten til å nekte personer deltakelse på våre aktiviteter om de vurderes som en risiko for sikkerheten, eller opptrer på en måte at det er til sjenanse for andre deltakere på turen.

Ved bestilling av denne aktivitet godtar bestilleren SWE’s vilkår, som finnes på våre nettsider: www.wildlife.no, i tillegg til generelle vilkår for aktiviteter på Svalbard.

When booking this activity, the customer accepts SWE’s terms, which can be found on our website: www.wildlife.no, in addition to the general terms and conditions for activities on Svalbard.

Svalbard Wildlife Expeditions ønsker deg en fin tur!
www.wildlife.no

Grunnpris:

2 100,- per person

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se