Valgt reise

Produktnavn:

Snøscooter tur til Østkysten - småe grupper garantert

Avreisedato:

21 april 2023

Inkludert:

Snøscooter, forsikring, drivstoff, snøscooter- dress, hjelm, sko, votter, balaclava, varm lunch og drikke, henting/bringing hotell.

Vi anbefaler varmt ullundertøy og sokker. I tillegg er det greit å ha med seg en liten dagstursekk hvor du kan ha litt ekstra klær. Om du bruker briller anbefaler vi på der sterkeste kontaktlinser for turen.

Av hensyn til deltakernes sikkerhet forbeholder vi oss retten til å endre på ruten i forhold til vær og føre. Dette vil ikke ha innvirkning på turens pris. Deltakerne forplikter seg til å følge turleders anvisninger og instrukser. Turleder tar ikke passasjerer.

Barn under 12 år kan ikke delta på denne turen. Det kreves førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter for å kjøre snøscooter. Førerkortet må medbringes på turen! Gravide bes konsultere med lege før scooter kjøring. Kjøring i alkoholpåvirket tilstand aksepteres ikke ihht vegtrafikkloven. Ansvarsforsikring og redningsforsikring er inkludert i prisen for turen. Deltagere må selv ha aktuell reiseforsikring.
Kostnader ved materiell skade vil belastes fører dersom fører har opptrådt uaktsomt.

Betingelser for dagsturer/aktiviteter
De fleste aktiviteter forutsetter et minimum antall deltagere, se aktivitetsbeskrivelsene i programmet for nærmere informasjon. Obs! På grunn av isforholdene vil fullt båtprogram først bli gjennomført fra cirka primo juli. Isforholdene varierer fra år til år, og det er derfor vanskelig å si når vi går over til det ordinære programmet. Vi tar forbehold om endringer av priser, program, minimumsantall og avgangstider. Vi vil også gjøre oppmerksom på at vi på enkelte turer er nødt til å ta væreforbehold. Aktiviteter kan også arrangeres utenom programfestede perioder, men da på forespørsel og med forbehold om minimum antall deltakere.
Avbestilling dagsturer/aktiviteter
Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
7 - 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.

Grunnpris:

3 795,- per person

Scooter:

1 x Solo-sjåfør på snøscooter
1 x Solo-sjåfør på snøscooter

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se