Valgt reise

Produktnavn:

3-dagers sommereventyr på Nordenskiöld Lodge

Avreisedato:

1 september 2023

Inkludert:

Minimum: 4 personer
Aldersgrense: 15 år

HVA ER INKLUDERT?
Prisen inkluderer alle aktiviteter, utstyr, overnatting og måltider i henhold til programmet.
Søk- og redningsforsikring.
CO2-avgift på 250,- kr* er også lagt til i prisen.

TILLEGGSKOSTNADER:
Drikke til måltider
Egen reiseforsikring

Anbefales å ta med deg på turen; Pakkeliste -https://www.basecampexplorer.com/no/svalbard/reisetips/hva-bor-du-ha-med-deg/

MER ENN EN REISE
Som en del av Basecamp Explorer Spitsbergens innsats for å være klimanøytral, inkluderer vi en ekstra CO2- og miljøinvestering på NOK 250* per gjest. Dette doneres i sin helhet for å gjøre gode prosjekter som bidrar til en bærekraftig fremtid på våre destinasjoner.

FYSISKE KRAV:
Turen krever normal fysisk form. Denne turen er ikke egnet for personer som lider av ryggsmerter eller gravide. Dette er for din sikkerhet, og Basecamp Explorer kan dessverre ikke ta ansvar for helseproblemer hvis dette rådet blir forsømt.
Transport til og fra Nordenskiøld Lodge kan gjennomføres med RIB-båt eller lukket båt.

VÆRFORHOLD PÅ SVALBARD:
Værforholdene kan endres raskt på Svalbard. Sterk vind eller tykk tåke kan gjøre det utfordrende å reise ut med båt. Dette betyr at været, vindstyrke og -retning i noen tilfeller tvinger oss til å gjøre endringer i den planlagte ruten, tidsplanen og programmet. I verste fall ikke kommer til den planlagte destinasjonen, og situasjonene kan medføre at vi må bruke en annen transportform eller innkvartering enn det som er beskrevet i programmet. Vi gjør alltid vårt ytterste for å gi deg en storartet opplevelse på Svalbard, men vi må være oppmerksomme på destinasjonens særegenhet.


UTSTYR OG BEKLEDNING:
Pakk så lite som mulig for denne turen. Vi anbefaler en vanntett ryggsekk på rundt 35-42 liter. Resten av bagasjen kan oppbevares på Basecamp Hotel.
I Arktis behøver du to lag ullundertøy, varm ull- eller fleecebukser og genser som mellomlag, to par ullsokker (tynne og tykke) og et vind- og vanntett lag på toppen. Bruk romslige klær fordi at luft er den beste isolasjonen. Vindtette votter med varmt for inni, en varm lue og buff av naturmateriale er også en nødvendighet på Svalbard.
Til både Nordenskiöld Lodge og Isfjord Radio er det godt å ha med tøfler til innebruk, samt fritidsklær til middag. Annet er toalettartikler, solbriller, solkrem (ikke vannbasert på grunn av lave temperaturer), kikkert, fotokamera og kontaktlinser hvis du vanligvis bruker briller. For sauna og sjøbad; husk badetøy!


INFO:
Destinasjonen er ansvarsforsikret gjennom egen forsikring for oppholdet.
Kunden må selv sørge for fullverdig reiseforsikring for å delta på reisen.
Enkeltpersoner, par eller mindre grupper hvor betaling foretas enkeltvis.
Ved bestilling av hotellopphold, dagsturer eller aktiviteter gjelder følgende betingelser i tillegg til overnevnte punkter.
Ved bestilling senere enn 1 måned før ankomst oppgis kredittkortinformasjon, eller innbetaling foretas ved første anledning.
Avbestilling av dagsturer / aktiviteter og hotellrom: Ved avbestilling inntil 22 dager før ankomst gis full refusjon. Ved avbestilling 22-7 dager før ankomst gis 50 % refusjon. Ved avbestilling 7 dager før ankomst gis ingen refusjon.

Grunnpris:

25 240,- per person

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se