Valgt reise

Produktnavn:

Ice Cave Tour by Snowmobiles

Avreisedato:

27 april 2023

Inkludert:

Transport til og fra overnattingssted, briefing, snøscooter, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, yttervotter, ansiktsmaske/finlandshette, hjelm, briller, hodelykt, brodder, erfaren guide med snøscooter og våpen, nød- og sikkerhetsutstyr, søk- og redningsforsikring, snacks og kaffe, varm lunsj (på heldagsturer).

Klær: Vi anbefaler at du har på; ullundertøy, tykke ullsokker, og en tykk ull eller fleece genser under skuterdressen. Dersom du bruker briller anbefaler vi at du bruker linser eller kjører uten briller pga. kondens som fryser på glassene.

Viktig å vite:
Vi krever at alle de påmeldte er friske nok til å kunne kjøre snøscooter ansvarsfullt og sikkert. Gravide eller de med ryggproblemer anbefales å konsultere med lege før scooterkjøring. Kjøring i alkoholpåvirket tilstand er ikke akseptert. For sjåfører er det nødvendig å ha gyldig førerkort (bil, motorsykkel eller snøscooter). Førerkortet må medbringes på turen.

Av sikkerhetsmessige grunner, forbeholder vi oss retten til å endre rute etter snø- og isforhold og gruppens kompetanse, uten noen endring i pris. Deltakerne forplikter seg til å følge turleders anvisninger og instrukser. Turleder tar ikke passasjerer på sin scooter. Turen krever minimum 4 deltagere. Vi kan bli nødt til å endre på forholdet mellom antall sjåfører og passasjerer.

Vi anbefaler våre kunder å ha reiseforsikring.

Kostnader ved materiell skade vil belastes fører dersom fører har opptrådt uaktsomt. Maks egenandel er på 10.000 kr og vil reduseres ved mindre skader. Deltakere har mulighet for å kjøpe en tilleggsforsikring på 120 kr per person. Forsikringen reduserer egenandelen til maks 5.000 kr.

Barn under 8 år får ikke delta på denne turen. Maks aldersgrense 67 år.

Avbestilling:
Avbestilling må skje skriftlig (per brev/e-post). Avhengig av når avbestilling mottas, refunderes reisens pris minus nedenstående prosentandel til dekning av tap i forbindelse med avbestillingen: 22 eller flere dager før avreise: 2,5%, 21-8 dager før avreise: 50%, 7 eller færre dager før avreise: 100%.

Refusjon:
Det vil ikke bli gitt refusjon ved endring av rute pga. vær- og isforhold, sykdom, kansellering av fly eller ved gjenglemt førerkort. Vi anbefaler våre kunder å ha reiseforsikring.

Grunnpris:

1 090,- per person

Hjelp

Powered by Travelize | www.travelize.se